Despre Noi

Viziunea Silma Optic

Noi credem cu tărie că ochelarii conferă personalitate purtătorului. Acesta este principalul motiv pentru care la Silma Optic nu avem vânzători de rame, ci consultanți cu vocație estetică. Tu ne spui ce-ți dorești să transmiți prin noul tău look și care îți este bugetul, iar noi îți oferim de fiecare dată opțiuni inspirate, care să-ți confirme așteptările și să se potrivească nevoilor tale și bugetului specificat.
La noi vei găsi înțelegere și profesionalism. Acest fapt se datorează valorilor pe care le urmăm:
  • seriozitate și corectitudine în muncă
  • profesionalism în tehnici și aparaturi folosite
  • transparență și comunicare cu clienții
  • respect și decență în relațiile cu oamenii
  • responsabilitate față de brandul promovat

Counter

0

Branduri

0

Clienți

0

Rame cumpărate

0

Consultații

Megnor Histroy

Servicii

Diversitate
Diversitatea este punctul cheie în optica noastră, dar înțelegem în același timp că fiecare client este unic și că merită un tratament aparte. Echipa noastră de profesioniști este alcătuită din oameni cu experiență în domeniul optometriei și a opticii medicale.
Soluții
De aceea, fiecare soluție propusă de noi este personalizată exact conform nevoilor tale. Diagnosticul oftalmologic este exact de fiecare dată. Noi considerăm că acest proces trebuie tratat cu seriozitate și profesionalism, deoarece vederea nu este o opțiune, ci o necesitate.
Profesionalism
La Silma Optic venim în sprijinul dumneavoastră cu aparatură medicală computerizată de ultimă generație, cu oameni profesioniști și cu proceduri pregătite special pentru a vă înfrumuseța ziua și pentru a vă oferi un zâmbet de fiecare dată când ne călcați pragul.

Our Clients

Clienții noștri